StarCraft Remastered – XboxOne

0

Lands zijn onverschrokken kolonisten, verre generaties van de aarde en bestuurd door een defect Confederation. Onder de marginale marges vervallen, de maarschalk Jim Raynor voegt zich bij een psionic moordenaar pretentieloze genaamd Sarah Kerrigan en een groep vrijheidsstrijders die streven naar het eerste contact destructieve Protoss en Zerg overleven. Binnenkort, planeten in het hele gebied om te zetten in een totale oorlog, en Raynor beseft dat het kan worden geregistreerd om iets veel groter dan alleen maar overleven.

Sarah Kerrigan aangekomen in de Ghost programma van de Confederatie: een initiatief van de overheid die is geïdentificeerd en gerekruteerd kinderen met een hoge mentale potentieel. Na zijn afstuderen aan de academie moordende, won ze haar pistool bushels en refractaire stealth pak en geserveerd met onderscheiding Confederation. Maar als anti-Confederate verzetsgroep de faciliteit waar ze was onderworpen aan martelende experimenten psychiantes geraakt, Kerrigan verslagen.

Sarah had verschillende masters op zijn leven. Zijn toewijding en bekwaamheid zijn duidelijk, maar zijn persoonlijke loyaliteit mistig. Het valt nog te bezien of zijn oorlog kameraden echt waar te kunnen zijn.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply