Overwatch – Xbox One

0

Gemaakt in ware Blizzard stijl en geregisseerd door Jeff Kaplan, Overwatch is een fris nieuw concept in het FPS genre. De officiële aankondiging kwam 7 november 2014 op BlizzCon, waar ze toonden gameplay en 12 tekens met de belofte van veel meer te komen.

Overwatch Het verhaal begint op een punt ongeveer 30 jaar in een zeer fictieve versie van de toekomst van de aarde. Een tijd waarin mensen en robots bekend Omnix elkaar bestonden. Geschiedenis, zoals Chris Metzen zegt, is dat dit ras van robots ging “gek” en begon een aanval op alles. Om te vechten, elke natie is hun elite-soldaten en vormden wat nu bekend staat als Overwatch.

Hun taak was om de aarde te redden van de Omnix, wat ze deden met groot succes. In de komende 25 jaar, waren zij de beschermers van de planeet als een internationale coalitie. Sommige agenten zijn gebleven, sommigen werden vervangen als dat nodig is om wat voor reden, maar naarmate de tijd ging op iets anders gebeurd is en in de komende 5 jaar, Overwatch uit elkaar viel. Dit is waar je de spelers in te voeren. Bespaart u Overwatch en nogmaals de held u eens waren geworden?

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply