Grand Theft Auto 5 – XBOXONE

0

Grand Theft Auto V is een open wereld actie-adventure video game ontwikkeld door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games. Het werd vrijgegeven 17 september 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een verbeterde versie van het spel werd uitgebracht 18 november 2014 voor de PlayStation 4 en Xbox One, en 14 april 2015 voor Microsoft Windows. Het spel is de eerste ingang van de Grand Theft Auto serie sinds Grand Theft Auto IV in 2008 en is gelegen in de fictieve staat van San Andreas (op basis van Zuid-Californië), de single player verhaal volgt drie criminelen en hun inspanningen om plegen heists terwijl onder druk van een overheidsinstelling. Het ontwerp van de open wereld stelt spelers in staat om vrij te San Andreas, die het open landschap en de fictieve stad Los Santos (op basis van Los Angeles) omvat bewegen.

Het spel wordt gespeeld vanuit een derde persoon of first person view en de wereld zeilen te voet of per voertuig. Spelers besturen de drie hoofdpersonen door de single player mode, het schakelen tussen zowel tijdens als buiten de missies. Het verhaal gaat over de overval sequenties, en de meeste missies betrekken schieten en rijden gameplay. Spelers die misdaden plegen kan een reactie van wetshandhavingsinstanties prompt, zoals gemeten door een “wilde” systeem dat de agressie van hun reactie regelt. Grand Theft Auto Online, de online multiplayer-modus, waardoor tot 30 spelers verkennen van de open wereld en zich in coöperatieve games of concurrerende games.

Een langverwachte spel, Grand Theft Auto V brak industrie verkoop records en werd de opbrengst van de snelst verkopende entertainment in de geschiedenis, het verdienen van US $ 800.000.000 in zijn eerste dag en US $ 1 miljard de eerste drie dagen. Hij kreeg veel kritiek lof, lof richtte zijn meerdere protagonist van het ontwerp, open wereld, presentatie en gameplay. Het spel veroorzaakt controverse met betrekking tot zijn vertegenwoordiging van vrouwen en missie met marteling tijdens de ondervraging van de gijzelaar. Beschouwd als een van de belangrijkste titels van de zevende generatie game console, werd het spel geprezen door eind van het jaar, met inbegrip van Game of the Year door verschillende gaming publicaties. Hij heeft verkocht meer dan 52 miljoen exemplaren en is een van de best verkopende games aller tijden.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply