Total War Warhammer 2 – XBOX360

0

Ten eerste is het een totale oorlog campagne waarin het doel is niet territoriaal verovering. Niet alleen, in ieder geval. We komen aan in de Nieuwe Wereld in een crisis – zoals de Grote Vortex bovenstaande Ulthuan is gestegen millennia begint te mislukken.

De Vortex is een grote duiker die de magie zuigt – de essentie van Chaos – de wereld. Alle rassen hebben een direct belang bij de winkel of te verstoren. De voortgang van de campagne wordt gedaan door het uitvoeren van een reeks van archaïsche rituelen en creatieve Vergadering zei dat deze strijd zal leiden tot een finale “catastrofale” dat het lot van de Warhammer wereld vorm zullen geven.

Het tweede punt van belang is het vooruitzicht van een gezamenlijke campagne kaart. Als u eigenaar Total War Warhammer I en II, krijgt u een gratis update gauw na de release die u toelaat om beide zijden gestikt kaarten, spelen als alle bestaande speelbare rassen.

Zoals altijd, de campagne vertegenwoordigt honderden uren van het rijk expansie, stedelijke ontwikkeling en vecht het grote scherm, in real time. Dit alles verandert niet.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply