Madden NFL 20 – XBOX360

0

In 1998, Electronic Arts zei “Franchise Mode” Madden, waardoor spelers de mogelijkheid om een ​​aantal seizoenen te spelen, om keuzes buiten het seizoen en commerciële spelers. [31] In franchise mode, nemen spelers de rol van de CEO en het beheer van alle personele aangelegenheden, met inbegrip van contracten, vrij agentschap, voorlopige bemonstering en aannemen en ontslaan coaches. De speler speelt de rol van coach coach (hoewel er een hoofdtrainer in het spel), de spelers kiezen om te spelen, vervangingen, ras oefenen, oefenen spel plannen, enz.

Spelers kunnen spelen met een van de 32 franchises in de NFL en kan beslissen om al dan niet commerciële tijd, salaris caps, en als ze willen hun franchise beginnen met een fantastische trekken 49 rondes om alle actieve spelers NFL. Spelers kunnen ook teams gemaakt voor gebruik in het spel te uploaden.

Eenmaal in het spel, de spelers het organiseren van een trainingskamp (individuele oefeningen voor de speler attributen te verbeteren), speeltoestellen preseason games en deelnemen aan een reguliere seizoen van 16 NFL games, met inbegrip van de play-offs en de Super Bowl. De speler heeft de mogelijkheid om een ​​spel te spelen in de simulatie, inclusief de ingrepen voor andere teams als ze dat willen of kunnen simuleren door de games die ze kiezen. Het merendeel van de Madden versies geven een 30-jarige speler met hun franchise, soms met de mogelijkheid om te solliciteren voor de Hall of Fame aan het einde van de simulatie.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply