Guilty Gear Xrd Rev 2 – Xbox360

0

Het spel heeft vier hoofdfuncties: het netwerk modus, oefenmodus, battle mode en story mode. De eerste maakt het mogelijk online wedstrijden via PlayStation Network, dat is gerangschikt in de wereld ranking. De praktijk mode bevat regelmatige training mode, een tutorial modus die de basis controles leert, een mission mode die gevechtssituaties en challenge mode gericht op het uitvoeren van combo’s simuleert.

De Battle mode bevat arcade mode, die deel uitmaken van de geschiedenis van het spel onthult nadat de speler heeft acht verslagen tegenstanders; A versus mode, waarin de speler de strijd offline kan hebben met een tweede speler of tegen de CPU; En een speciale modus “M.O.M”. De moeder. Mode, wat staat voor “Medal of Millionaires” is een variant van de gebruikelijke survival mode waarin de speler krijgt medailles op basis van prestaties en verbetert door een progressie systeem.

De laatste wijze van Guilty Gear is XRD Story mode, die nieuw is in de huidige run. Deze methode toont de geschiedenis van het spel als een animatie film verdeeld in verschillende hoofdstukken, voor een ononderbroken weergave. De kijker kan de film op ieder moment stoppen om een ​​verklarende woordenlijst van het gokken voorwaarden en plot apparaten, die worden beschreven in de modus Library te onderzoeken.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply