Game Party: In Motion Kinect – XBOX 360

0

Game Party: In Motion biedt spelers full-body motion control van de in-game of Xbox 360 Avatar karakters, met behulp van de motion-sensing technologie van Kinect voor de Xbox 360 in een verzameling van 16 wedstrijden.

Game Party: In Motion laat spelers deelnemen aan true-to-life bewegingen met spelletjes aantrekkelijk voor mensen van alle niveaus, variërend van sporten als Hoop Shoot en Darts te arcade en party games, waaronder Rootbeer Tapper, Hockey Tafel en nog veel meer. Spelers na te bootsen de acties en gebaren van real-life activiteiten zodat ze hun armen, benen of volledige lichamen bewegen in de natuurlijke bewegingen om het spel beheersen.

Game Party: In Motion maakt het ook mogelijk spelers om vrienden online uitdagen head-to-head via Xbox LIVE. In aanvulling op online gameplay, Game Party: In Motion biedt integratie met Facebook, zoals de mogelijkheid om in-game prestaties te posten op de speler Facebook-prikbord en stel automatische meldingen op Facebook vrienden wanneer ze een spel begonnen. Met volledige Xbox 360 Avatar ondersteuning, kunnen spelers krijgen nog dichter bij het spel met behulp van hun eigen gelijkenissen.

downloaden spelletjes torrents

 

Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply