Darksiders 3 Xbox 360 Torrent Downloaden

0

Game Zone gedeeld met een ontwikkelaar geweervuur ​​/ Nordic Games heeft onthuld op stoom discussiefora dat de remaster “Darksiders 2” had test of iedereen die geïnteresseerd was nog steeds. Na de overname van de franchise, heeft Nordic Games op zoek naar mogelijkheden om de productie van “Darksiders 3.”

De release datum van ‘Darksiders 3 “is nog onzeker, maar de spelers zijn nu al benieuwd hoe het nieuwe spel kunnen zijn. De site speculeert dat Gameskinny “Darksiders 3” zou zich kunnen richten op Strife sinds de oorlog en dood al hun eigen games en er zijn vier ruiters van de Apocalyps, niet slechts twee.

Strife mania twee pistolen, genade en verlossing, en staat bekend om zijn uitstekende opnamen. Als “Darksiders 3” zou strijd als de hoofdpersoon, en vervolgens de schietpartij mechanica gebruikt door de huidige games kan groeien tot een derde persoon stijl.

Het spel zou een “Matrix” stijl mechanische bal en duiktijd te gebruiken, gebaseerd op het nemen van stilistische uitzicht. Misschien is de “Darksiders” standaard vermogens kunnen worden gemengd met de running muur.

Aangezien zij de vier ruiters van de Apocalyps, kon “Darksiders 3” zich ook richten op Fury in plaats van Strife, of misschien zou zelfs twee hoofdrolspelers, Strife en Fury. Het belangrijkste wapen of Fury is een zweep en secundaire koppelingen.

Het is nog onduidelijk wat precies de “Darksiders 3” game zal bevatten en wanneer zal worden gep
ubliceerd. Maar wat zeker is, is dat de fans van de serie wachten op meer nieuws van de ontwikkelaar Nordic Games.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply