Crackdown 3 – Xbox 360

0

Crackdown 3 is de derde game in de franchise Crackdown. Het werd aangekondigd op de E3 2014, exclusief voor Xbox One.

Het wordt beschreven als “een nieuwe iteratie van de reeks van revolutionaire open wereld actie die een nieuwe campagne – volledig speelbaar in co-op – en maakt gebruik van Xbox Live om een ​​stad die is niet alleen een spannende plek aan de macht spelen, maar is een deel van uw destructieve arsenaal. ”

“De revolutionaire, hyper-power wereld van Crackdown is terug in een prachtige mode met een nieuwe ervaring van Crackdown voor de Xbox One. Ontwikkeld door de oorspronkelijke maker Dave Jones, zal Crackdown op Xbox One ongeëvenaarde verticaliteit, de coöperatie chaos en vernietiging te leveren. Of je nu de campagne spelen met vrienden of genieten van een geheel nieuwe competitieve Crackdown ervaring aangedreven door Xbox Live, zul je nooit kijken naar een open wereld spel op dezelfde manier “.

Ontwikkeld door de oorspronkelijke maker Dave Jones, Crackdown biedt ongeëvenaarde verticaal, chaos en vernietiging coöperatie. Of je nu de campagne spelen met vrienden of genieten van een geheel nieuwe competitieve Crackdown ervaring aangedreven door Xbox Live, zul je nooit kijken naar open wereld gameplay op dezelfde manier. Het beste van alles, Crackdown maakt gebruik van Xbox Live om een ​​stad die is niet alleen een spannende plek om te spelen macht, maar is een deel van uw destructieve arsenaal.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply