Sweet Fuse At Your Side – PSP

0

Een nieuwe visuele avontuur Sweet Fuse: At Your Side, een bodem van het mengsel van het hart van de actie om de bom onschadelijk maken en romantiek tarten dood. Met een excentrieke cast, boeiende puzzel mechanica, en veel segmenten van de unieke geschiedenis, mild Fuse: At Your Side is uw ticket naar een wild en explosieve avontuur.

Saki Inafune, de legendarische game-ontwikkelaar Keiji Inafune’s nicht, kan niet wachten om de nieuwe themapark van zijn oom te bezoeken. Ze werd uitgenodigd om de openingsceremonie van de dag, en kijkt uit naar een dag vol plezier en opwinding toen plotseling de telling-Hogstein een schurk als corpulente en cliché als het is kwaad schokken aan de grote wiel, neemt de fleet management gijzelaar, en verklaarde het begin van een dodelijke serie van games.

Om zijn oom te redden, vrijwillige Saki aan één van de deelnemers Hogstein games, en bevindt zich in het midden van zeer verschillende opwinding van wat ze had verwacht toen ze wakker werd vanochtend. Ze zal al zijn sluwheid, vastberadenheid en uitzonderlijke inzicht nodig heeft voor zichzelf en haar deelnemers-all-out singles beschikbaar zijn collega’s in leven en misschien met een beetje geluk, liefde vinden langs de weg .

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply