Voodoo Vince Remastered – PS4

0

Verspreid door de levels van het spel zijn bijzondere voorwerpen voor Vince naar Zombie stofzakken, die bij het verzamelen van 100 toename Vince health bar te verzamelen; De kernen, die Vince extra leven te geven; De kralen, die door gevallen vijanden worden verzameld en aan de Voodoo Vince teller; Schedel en pagina’s die op het verzamelen op één niveau laten een schedel. Als de speler erin slaagt om te vinden, jacht en vastleggen van de Skull, zal het aantal Voodoo Vince krachten die beide kunnen wel langer duren. Veel levels bieden ook een trolley station die het mogelijk maakt de speler om te reizen tussen de verschillende niveaus van het spel.

Veel levels van het spel hebben een soort puzzel waarin Vince een soort apparaat moet activeren om te worden gebruikt om pijn te doen zich voor een grotere vijand (vooral bazen) te vernietigen. Bijvoorbeeld in een van de eerste niveaus van het spel moet overwinnen Vince een paar brandstofpompen undisciplined, door het in vuur en stroomt in een plas van gas rondom de brandstofpompen.

Verschillende niveaus afwijken van de standaard spel dat de speler zal ervaren gedurende de rest van het spel en zal betrekken besturen van een auto of het spelen van mini-game. Tijdens het spel de speler zal de controle Vince het besturen van een vliegtuig, een boot naar moeras, een onderzeeër, een bumper auto’s en andere voertuigen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply