ReCore – PS4

0

Door de legendarische bedenker Keiji Inafune en fabrikanten van Metroid Prime is “Recore ‘, een actie-avontuur meesterlijk ontworpen voor een nieuwe generatie. Als een van de laatst overgebleven mensen, smeden vriendschappen met collega moedige robots en hen leiden in een episch avontuur door een mysterieuze dynamische wereld.
Recore is een opkomende videogame action-adventure is ontwikkeld door Armature Studio Concepten en uitgegeven door Microsoft Studios voor Microsoft Windows en Xbox One.
Recore werd voor het eerst onthuld 2015 Electronic Entertainment Expo in Microsoft’s opening persconferentie voor de show. In de eerste trailer van het spel, wordt een jonge vrouw afgebeeld in een uitgestrekte woestijn, vergezeld van een robot hond met een lichtgevende bol in zijn buik. Als het paar een boog te verkennen, worden ze aangevallen door robotachtige vijanden. De vrouw heeft een grijphaak het gebruikt om vijanden van de kernen te verwijderen, waardoor ze te storten, maar wanneer het paar op het punt om te worden overweldigd, het zichzelf vernietigt hond robot om vijandelijke robots te vernietigen, waardoor de kern. De vrouw verzamelt de kernel en is een humanoïde robot in de kluis en steek de kern in het. De robot komt tot leven, en beide lijken elkaar weer herkennen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply