PROJECT CARS – PS4

0

Het is echter voor iedereen – en dat is een belangrijk verschil. Project CARS is waarschijnlijk de meest vriendelijke race-sim die ik ooit heb gespeeld. Zelfs een leek die wil leren kan zich onder te dompelen in Project CARS en in staat zijn om een ​​reeks parameters en opties die massage in een ervaring die hen past, omdat de lijst van dingen om te tweaken is ronduit uitputtend. Er is veel om hier te bewonderen, van de ongelooflijk authentieke behandeling van zijn auto’s en rijk gedetailleerde tracks en krachtig, maar ik ben serieus onder de indruk van wat dit spel is kneedbaar.

Project CARS biedt alle typische krukken om te helpen stabiliteit controle remmen, maar de opties blijven komen. Hou niet van dat plan om de track scherm is op je HUD? Move elders. Speel je met een vliegende toestel en vinden gênant om een ​​wiel op het scherm te zien? U kunt het dashboard wiel te verwijderen. Het is zeer goed doordacht.

Wat ik liever, echter hoe Project CARS stelt ons in staat om de algemene AI moeilijkheidsgraad en de duur van de wedstrijd voor elke sessie te verfijnen. De AI werkt op een nul slider 100, die u de vrijheid om een ​​’sweet spot’ die overeenkomt met uw vermogen te vinden geeft. Zoek jezelf out-kwalificatie van het peloton in een paar seconden? Misschien noemen AI paar inkepingen totdat ze op gelijke voet met jou. Geïnstalleerd op een bevredigend niveau van uitdaging, maar moeten nog wat lopende tijd op een korte baan om realistisch te vechten voor de eerste plaats? Toename van het aantal ronden voor dit evenement. Racers zoals Forza Motorsport serie bieden traditioneel vergelijkbare omvang te verhogen of de algehele uitdaging te verlagen voor de races, maar de uitvoering is hier veel meer elegant en genuanceerd.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply