For Honor – PS4

0

Een van de grote verrassingen van de E3 2015 was Ubisoft onthullen Voor Honor. 4v4 spel Viking / Knights / samurai Ubisoft Montreal biedt intense multiplayer concurrentievermogen van een shooter met de melee finesse van de third person actiegame. Het is een vreemd ding om te begrijpen van net om de film die werd uitgezonden tijdens de Ubisoft persconferentie te zien. Gelukkig zijn twee van ons ging in 2016 met de handen spel – we allebei gespeeld als ridders, de enige soort personage beschikbaar in dit preview event – en leefde om het verhaal te vertellen.

Na het lezen van onze indrukken, check out 11 koele feiten over De Honor u misschien niet weet.
Gezien zijn er 12 uur, had ik nog nooit gehoord van eer, is het opmerkelijk hoe snel hij erin geslaagd om zijn weg te glijden in mijn genegenheid. Misschien omdat ik kwam zonder bijzondere verwachtingen, maar nu al een nieuwe franchise van Ubisoft heeft zich gevestigd als een van de titels die ik ben er zeker aandacht te besteden aan de tijd dat deze week afloopt.

Op het eerste gezicht zou je geneigd zijn om af te wijzen voor de eer als reskinned Dynasty Warriors zijn, maar niets is minder waar. De diepe battle spacers creëert spanning, omdat het is gericht op de selectie van een van de drie richtingen waarin te blokkeren of te duwen. Pas de klap van je tegenstander en u zult genieten van een succesvolle respons; vergissen, en je zal bloeden. Het resultaat is een situatie waarin jij en je tegenstander de grootte van elkaar, op zoek naar je respectieve bladen film positie naar positie, zowel spelen defensie, terwijl de afweging van de risico’s die samenhangen met het nemen van de eerste stap. Het is ook spannende en boeiende tijd, terwijl de schoten het gevoel dat ze hebben gewicht achter hen. All-in-all, het is heel de rush.

Natuurlijk, wordt een extra dimensie door drie extra spelers op elk team. U over de gehele vijandelijke team op een moment of als je geluk om je teamgenoten hebben naast je als je een vijand vastlopen, de resulterende schermutseling is voldoende vermogen, vooral als competentie en het bestaan ​​van de schietpartij vriend betekent een enkele verdediger kan gemakkelijk de betere van zijn aanvallers.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply