Far Cry Primal – PS4

0

Deze nadruk op de overleving doordringt Far Cry Primal. In afval van het noorden, de kou een belangrijke factor, waardoor elk vreugdevuur helder baken van veiligheid terwijl je vecht om warm te blijven. In weelderige moerasgebied Primal, het vermijden van het gevaar betekent het vermijden van het water, waar onderwater roofdieren in overvloed.

Als een eenzame jager met eenvoudige hulpmiddelen, bent u ook minder uitgerust om te verdedigen dat de protagonisten van Far Cry 3 en 4. Geen meer pistolen en granaatwerpers – hier je speren, clubs en stroppen. Ze bieden niet alleen een traag tempo en gemeten in de strijd, maar ook toe te voegen aan de identiteit en de algemene toon van Primal. Je bent een eenzame zwerver hier, niet een wandelende arsenaal. En hoewel er zijn meer manieren in deze Far Cry te sterven dan alle vorige binnenkomst, Primal voelt zich nooit te moeilijk – er is een goede balans tussen kracht en plezier dat de hele ervaring verheft.

Op een van de nachten van Primal, bedreigingen op de loer in de vallei samengevoegd tot een uitdaging die al mijn kennis van het spel van overleven systemen getest. Ik ben uit het bos speren. Ik was bijna op vlees voor de gezondheid. Ik was honderden meters van de warmte van de dichtstbijzijnde kampvuur. Dus sprinten naar de dichtstbijzijnde heiligdom op mijn kaart – Hardhout verzamelen voor fakkels langs de weg, en op basis van stealth en mijn weinige overgebleven pijlen te verdedigen – Ik reisde via één van de meest stressvolle scenario’s van het spel te bieden had. Toch was het spannend. Het was Primal op zijn best.

Stone Age parameter kan ook een nadeel zijn, echter. Het spel maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen thema’s goed spel, maar met genoeg tijd, wordt duidelijk hoe beperkt uw loadout werkelijk is. In stealth scenario’s, ik vertrouw mijn stille boog. In een open strijd, ik zwaai mijn club wild. Bij de jacht elanden en grizzlyberen, ik gebruik mijn speren. Er zijn vele andere creatieve functies, maar in principe, ik reken op hetzelfde moment simplistische opties op keer. Primal afhankelijkheid van Stone Age verzwakt vechten opkomende scenario’s die elders plaatsvinden.

Er zijn ook machtige vijanden wiens armor chips weg overmatig plezier. Ik had de beste start mogelijk niveau, maar zelfs in deze fase in de late uren van het spel, kan de gepantserde bruten ongeveer 30 seconden duren om uit te stappen. Dit is niet leuk – en dat is verveling.

Maar dan is er de Beast Master skill tree, en het is de meest opvallende verandering in de formule Far Cry. Hiermee kunt u wezens te temmen in deze oude omgeving, werven hen om te jagen, vechten, en reist met je mee.

Jaguars vijanden doden zonder enige waarschuwing grote groepen. Wolves bespringen verre boogschutters, terwijl je de kloof te dichten. U kunt ook monteren de beer en de baby mammoeten, krabben en bashing je een weg door groepen van krijgers met weinig weerstand. U kunt uw uil gebruiken om het land te identificeren voordat u, het markeren van de meest gevaarlijke strijders en drop geïmproviseerde granaten in groepen van vijanden.

Leer de unieke mogelijkheden van elk dier en de tijd om te experimenteren met hen, is het essentieel om te overleven. Na een tijdje, je bondgenoten roofdieren uitgegroeid tot een verlengstuk van jezelf. Ze worden krachtige wapens anders is afwezig in de schurende woestijn.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply