Dragon’s Dogma Dark Arisen – PS4

0

Dit gevoel van avontuur is wat echt verslaafd aan Dragon’s Dogma. In de woestijn voelt als een echte expeditie. Je moet tijd besteden aan de voorbereiding, het verzamelen van kennis op een zoektocht, en het aanpassen van uw partij en apparatuur, want als je eenmaal bent er is er niets en niemand om je te redden wanneer de nacht begint vallen. Het inspireert echte angst als de zon begint te stellen en ik ben nog steeds ver van de plaats waar ik me veilig voor de nacht kan zijn. Zichtbaarheid faalt in het donker, en de meest gevaarlijke wezens uit hun schuilplaatsen: de ondoden, fantasieën en krachtige bandieten, die verwachten dat de dekking van de duisternis voordat ze toeslaan. Je weet nooit wat er die er zijn.

Maar hier is een hint: reusachtige monsters die zijn bazen in de meeste andere games zwerven door de woestijnen, waardoor je ofwel vluchten of vechten tot je laatste adem op onverwachte momenten. Klimmen deze beesten weg te hacken dapper op hun hoofd als ze thrash rond terug brengt goede herinneringen aan Shadow of the Colossus. In het beste geval het voelt als een synthese van de uitdaging en de veelzijdigheid van Dark Souls en bevredigende fysieke Monster Hunter.

Dogma grootste probleem Dragon’s, afgezien van deze technische kenmerken vergeven, blijft uiterst smakeloos fictie en schrijven dat haar actie-RPG gameplay omhullen. Het land is prachtig en meeslepend Gransys explorable, maar mensen en quests die het bewonen zijn, meestal, ongeveer net zo interessant en lekker als cement. De uitzondering is het einde, dat is subliem bonkers. Ik wist niet eens precies hoe gek het was toen ik hem vorig jaar zagen. Zelfs duizenden spelers die nog samen om het volledige gamma van bizarre permutaties te ontdekken.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply