Divinity Original Sin 2 – PS4

0

Vanwege de complexiteit, is er een enorme hoeveelheid informatie te verwerken in de erfzonde, en Enhanced Edition doet een groot werk van het weergeven op een televisiescherm op een manier die is af te lezen uit de bank en in kaart brengen gamepad regelt dienovereenkomstig. Onafhankelijk te beheren inventaris van alle leden van mijn partij is altijd erg onhandig en omslachtig, maar dankzij een slim gebruik van radialen selectie en in kaart brengen van de Smart-knop, is het niet te veel een probleem. Driehoek of Y altijd geeft gedetailleerde informatie over wat u kijken plein of B heeft nog een lijst met acties die u op alles wat u zich richt op kunt nemen. Deze consistentie heeft alle opties en beschikbare informatie eenvoudig en intuïtief gehouden, dus ik kan weloverwogen beslissingen rol te maken.

Visueel is de Godheid is niet de flitsende danser bij de bal, maar kijk Enhanced Edition online met de PC-versie van ultra-instellingen, plus een aantal herwerkt speciale effecten. Zijn nederige, Euro-Fantasy esthetische gewetensvol gebruikt, het creëren van de juiste sfeer voor vallen en monteurs D & D-esque. En als het werkt op slechts 30 frames per seconde op beide consoles, betrouwbare prestaties stabiel zelfs tijdens screen co-op te splitsen.

In termen van nieuwe inhoud, de grootste toevoeging is de volle geluid van bijna alle NPC, dat een laag van onderdompeling voegt in een wereld die al zeer goed gedaan was. Nieuwe gebieden en vaardigheden zijn ook toegevoegd, en dan zijn ze gewaardeerd, Goddelijkheid is al zo groot en veelomvattend van deze voelt meer als kersen op de top in tegenstelling tot een nieuwe primeur. Bijvoorbeeld, de toevoeging van twee armen als een vechtstijl helpt om wapens uit meer levensvatbaar arbeid, maar het is niet echt een reden om opnieuw te spelen als je al 100 uur in de originele hebben gegoten.

Wat zou de veteranen te overtuigen om opnieuw te spelen, echter, is de integratie van lokale split-screen te spelen, waardoor het unieke co-op mogelijkheden van de erfzonde makkelijker maakt op dat de online mode te ontdekken. Het splitsen van uw partij afzonderlijk te onderzoeken en op te lossen omstreden keuze quests binnen een virtuele spel van rock, papier, schaar voegt een prachtig stukje van echte pen en papier roleplaying ervaring die al voelt als het echte artikel. Al deze functies, waaronder ondersteuning van de controller en gedeelde screen co-op, is beschikbaar op de gratis update voor de PC-versie.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply