Alien Isolation – PlayStation4

0

Creative Assembly Alien: Isolation lanceert in een paar dagen, maar Sega is laten de pers publiceert kritische vandaag. Helaas, ik ben nog lang niet klaar met het spel, door een combinatie van reizen, ziekte en jetlag. Ik veronderstel dat ik kon hebben met spoed door haar jammerlijk voor het onderzoek, maar dit spel heeft 35 jaar in de maak. Ik geef de voorkeur aan mijn tijd in beslag nemen, ook.
Trouwens, alle games die ik dit jaar gespeeld, Alien: Isolatie is de moeite waard rijsttafel. Het eindproduct bleek net zo bevredigend als de verschillende demo’s die ik in de afgelopen maand gespeeld worden; het spel slaagt er op meerdere niveaus. Het is een mooi stuk van de ventilator dienst, aanpassen prachtig en briljant geregisseerde film een ​​virtuele wereld ooit vastbesloten om polygonen, maar zijn toewijding aan het bronmateriaal niet ten koste van de speelbaarheid.
Hij kon niet komen op een betere film. Vreemd was niet alleen een rudimentaire stuk van science fiction film, maar de gruwel van de hand ook. Creative Assembly trok meer zwaar op het laatste element om de isolatie te maken, het opnieuw uitvinden van de film Alien universum als iets in de trant van Enemy Zero of Clock Tower: Een verhaal volledige lengte van de “uiteindelijke girl” troop (dat s Alien werknemer Ellen Ripley door de enige overlevende van de Nostromo incident) waarin een onverbiddelijke onverwoestbare beest stalking de speler in het hele avontuur.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply