Metal Gear Survive – PS3

0

Metal Gear Survive werd aangekondigd voor het eerst 16 augustus 2016 op de Gamescom evenement 2016. Dit was echter niet de eerste keer dat het concept van een zombie spel werd gespeeld, terwijl Hideo Kojima geaccepteerde 29 april 2013, dat hij altijd al wilde maken in de ontwikkeling van Metal Gear Solid V [5] en Kojima naar verluidt vroeg de bordspellen dat het vervolg op Metal Gear Rising: Revengeance hebben een grijze vos vechten tegen zombies geautoriseerd door nanomachines. Game ontwikkeling werd voor het eerst 17 december 2015 toen Konami is begonnen met het werven van een nieuwe Metal Gear ontwikkeling van medewerkers.
De President van Konami Europa Tomotada Tashiro, beschreven Metal Gear overleven als een “nieuwe kijk op de beroemde stealth elementen van de serie”, elk met een “single coöperatie set ontworpen voor een echt boeiende multiplayer-ervaring.”

Konami USA gereageerd op een fan op Reddit, waarin zij stelde dat Metal Gear Survive zal een optie voor degenen die liever solo spelen. Zij bleven zeggen dat de geschiedenis van het spel “moet worden gezien als een parallel verhaal.” Zij zeiden ook dat het zelfde team dat werkt aan Metal Gear Solid V werken aan Metal Gear Survive.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply