Guilty Gear Xrd Rev 2 – PS3

0

Guilty Gear XRD is een fighting video game ontwikkeld door Arc System Works. De vijfde belangrijkste assemblage (16e algemeen) van de serie Guilty Gear, Guilty Gear XRD werd ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3 met graphics zonder beugels in plaats van sprites gevestigd op de traditionele hand. Na het verhaal van de laatste wedstrijd van de serie, Guilty Gear 2: Overture, introduceerde vier nieuwe karakters.

De eerste tiende wedstrijd, Guilty Gear XRD -Sign- werd gelanceerd in de arcades en 20 februari 2014 voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 in Japan en Noord-Amerika in december van hetzelfde jaar. Een digitale uitgang duurde slechts plaats in Europa in juni 2015 en Microsoft Windows via Steam op 9 december werd gebracht, 2015. Het spel werd geprezen om zijn graphics en gameplay betaalbaar, maar is bekritiseerd vanwege de niet-interactieve story mode en kleinere lijst met tekens.

Een follow-on, getiteld Guilty Gear XRD -Revelator- werd aangekondigd voor een release Q2 2016 consoles. Een titel-update Revelator getiteld Guilty Gear XRD Rev 2 werd aangekondigd op Arc System Works Fighting Game Award 2016-14 januari, 2017 uitgezonden in Arcade in het voorjaar van 2017, terwijl de PS3-versies, PS4 en PC waren ook wereldwijd gepubliceerd op het einde van mei 2017 de upgrade patch Rev 2 voor degenen die de Openbaarder in de PlayStation Store of Steam gekocht wordt ook bevestigd als een patch-update DLC betaald. De PS4 zal ook een exclusieve versie van fysieke schijf te ontvangen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply