Farming Simulator 2008 – PS3

0

Farming Simulator 2013 houdt alle ingrediënten die deel uitmaken van het hoofdbestanddeel van de virtuele landbouw, terwijl de integratie van een groot aantal nieuwe machines, voertuigen, gewassen, dieren en omgevingen. Farming Simulator 2013 bevat voorzieningen van de top 20 autofabrikanten. Tientallen nieuwe machines hebben hun weg in het spel gevonden, zoals de opmerkelijke merk Case IH en enorme landbouwmachines, die binnenkort zal worden onthuld op Gamescom in Keulen.

Benaderd met de juiste mentaliteit, een beetje planning en geduld, Farming Simulator 2013 biedt een uitdagende ooit voor eeuwig console gamers op zoek naar een nieuwe ervaring.

Fans van de landbouw zouden kunnen profiteren, maar als je niet graag in het bijzonder de landbouw, hebben we dit spel niet aanraden. Natuurlijk, dit is een ongelooflijk diepgaande ervaring, maar een diepe diepte neemt niet weg dat een titel als deze te groeien binnen een paar uur. Het repetitieve play, hoeft absolute fysieke raar en slechte visuals niet helpen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply