Dragon’s Dogma Dark Arisen – PS3

0

Dark Arisen omvat de volledige versie van Dragon’s Dogma – met enkele kleine aanpassingen – en een goede 10 tot 15 uur aan nieuwe avonturen op een zwarte mysterieus eiland dat oprijst uit de zee buiten het dorp Cassardis vissers. Laat u niet misleiden door zijn uitgangspunt investeringsgebied, nochtans; nieuwe content is ontworpen voor post-spel, en als je het niet dragen op een hoog niveau van back-upbestand van de originele Dragon Dogma u slayed. In feite, zelfs als je hoog bent, je bent nog steeds zeer waarschijnlijk te krijgen slayed; De moeilijkheid van Bitterblack Isle dreigt soms de grens tussen harde vuist-eatingly en gewoon oneerlijk te steken. Dat gezegd hebbende, ik hou van dit soort uitdaging, zelfs als je geluk hebt soms lijkt meer te maken met mijn succes als vaardigheid.

De nieuwe kerker op Bitterblack Isle is een diep onaangenaam plaats, in de zin dat hij een geweldige job om een ​​sfeer van wanhoop en angst oproepen. Mijn uitstapjes naar de diepte plaatsen zoals de rotonde van Dread en het heiligdom van Futiel Waarheden waren aarzelend en vaak smadelijk eindigde. Het ziet er zo slecht op plaatsen die je bijna kunt ruiken van de dood, en voor de eerste paar uur was ik gefascineerd door zijn zwartheid. In haar laatste derde deel, echter, zijn er verschillende vijanden die je kan doden in een schot, zelfs als je ervaren bent, die diep oneerlijk voelt; hetzelfde niveau 100+ tekens kunnen direct verstuurd te worden. Ten minste op het gebied van Gransys, dan kunt u altijd weglopen van alles wat het schepsel schopte je kont. Dit betekent niet echt een optie in deze claustrofobische gangen. De verleiding is om inch naar beneden hun brandende lantaarn, het opslaan van elk 35 seconden. Pro-tip: probeer niet om de dood te nemen. Het werkt bijna nooit.

Wanneer u een kans om te vechten, althans, het hart van Dragon’s Dogma oproep blijft zijn echte grote gevecht. U kunt een mage standaard, boswachter, of strijder om te beginnen, maar de dingen interessant wanneer je mag beginnen met het mengen in ongebruikelijke combinaties, als een magische boogschutter, en u kunt naar believen wisselen tussen de klassen als uw stijl huidige spel wordt steeds muf. Ik wil om te schakelen tussen close-up magic en vechten, het gooien van de vlam muren om een ​​hersenschim van een prachtige jurk tovenaar een uur en wanhopig vastklampen aan het been, terwijl het neersteken van een Cyclops op zijn knieën met een zwaard aan de andere kant. De uitdaging is de moeite waard; voelen hard verdiende overwinningen, en exploratie is spannender als je weet dat je in een reëel gevaar.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply