Dragon Quest Heroes 2 – PS3

0

Tekens kunnen verplaatsen wanneer zij dat willen, maar sommige gebieden zijn geblokkeerd totdat de speler verder met het hoofdverhaal. Naarmate de spelers gaan naar het hoofdverhaal, kunnen ze “Uitnodiging Stones” te openen op de kaart. Deze monumenten staan ​​het deel direct warpen naar eerder bezochte sites.

Zelbion speelt de rol van de nieuwe primaire locatie. Een belangrijke verandering ten opzichte van de vorige game features is de klasse verandering functie voor de belangrijkste protagonisten. De cursussen veranderen verander de soorten apparatuur en potentiële vaardigheden voor elk personage. Bekende klassen zijn de martial artist, mage, monnik, dief en krijger. De wapenhandelaar kunnen leren willekeurig wapen vaardigheden om de hoofdpersoon, afhankelijk van zijn positie ten opzichte van de bevoegdheid van elk type wapen. Wapens en individuele outfits zijn allemaal veranderd om alleen esthetische veranderingen. Accessoires kan verder worden verbeterd om de statistieken te wijzigen.

Slag van de stappen die nodig zijn om de voortgang door het hoofdverhaal en zich gedragen als slagvelden van de vorige titel. Partijen kunnen nog worden gewijzigd door te praten met Patty in zijn bar. De coöperatie two-player is nu beschikbaar voor het hoofdverhaal door de optie “Support” in het hoofdmenu van de strijd.

Als alternatief kunnen spelers samenwerken om de nieuwe “Time Labyrinth”, een serie exclusieve multiplayer stappen om een ​​beroep op oude fans van Dragon Quest te voltooien. Het wordt ontgrendeld door het vinden van labyrint percelen verspreid in het hoofdverhaal. Praat met Erinn in hostels van de stad om een ​​online correspondentie maken of uitnodigingen versturen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply