Dragon Quest 11 – PS3

0

Echter, de werkelijke uiterlijk onderscheidt de nieuwe versie van Dragon Quest XI is dat de schakelaar versie is nergens.

Om eerlijk te zijn, werd de switch versie kondigde een tijdje na de eerste openbaring en het is waarschijnlijk dat het spel is nog niet in een staat.

De vraag is echter, dat de Switch hard nodig een spel zoals Dragon Quest XI om zijn momentum in Japan te houden. Daarom is de vertraagde afgifte van het systeem is waarschijnlijk meer opvallende effecten hebben.

Dit komt omdat de Dragon Quest spellen verkopen miljoenen exemplaren in Japan. Dit geeft een impuls aan de platforms waarop de games worden gelanceerd, zodat de vertraging op de schakelaar een lange termijn impact kunnen hebben.

True, de switch zal een versie van Dragon Quest X dit jaar, maar heeft al aan de Wii U en PS4 sinds de eerste release op de Wii in 2012. gebracht Dus dit is niet een nieuw spel om te helpen onderhouden van de dynamiek van de verkoop Switch. Na zijn sterke start.

Los van dit alles, we hebben nog een nieuwe game Dragon Quest Hopelijk, nu al was het maar we wisten toen hij naar het Westen kwam.

Dragon Quest XI werd vrijgegeven voor PS4 en 3DS 29 juli in Japan. Er is geen nieuws nu wanneer Nintendo Switch-versie zal worden vrijgegeven of wanneer het spel zal zijn westerse versie krijgen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply