Dirt 4 – PS3

0

DiRT 4 heeft ook een spel genaamd Jouw Stage wisselsysteem; Een innovatieve tool voor het maken rally routes waarmee u een vrijwel oneindig aantal unieke stappen te produceren door het indrukken van een knop. U kiest uw locatie en de parameters van de route, dan is uw scène is hard werken om een ​​enkel stadium rally die je kunt doen in de race, te delen met je vrienden te maken en vervolgens daag ze uit om uw tijd te besparen. Uw Stage maakt rally ervaren spelers om langer routes en meer technische te creëren, terwijl de nieuwkomers eenvoudiger en gemakkelijker routes kunt maken, terwijl slijpen hun vaardigheden.

4 DiRT, heeft Codemasters getracht om de sensatie en het realisme van DiRT Rally niveaus van vorig jaar met de emoties te combineren zonder angst, toegankelijkheid en adrenaline-based racing ooit in zijn prequels en DiRT DiRT 2 3.

Met de klassieke rally voort te bouwen op de fundamenten van Colin McRae Rally games, Official Championship uitdaging wedstrijd de FIA ​​World Rallycross, gek gevechten racen vrachtwagens en buggy’s, en schandalig plezier van evenementen open voor Joyride, zullen gamers worden geconfronteerd met uitdagingen van locaties verspreid over drie continenten.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply