Attack on Titan – PS3

0

Three Dimensional Maneuver snelheid is hoe ze het hoogteverschil overwinnen en hen in staat stelt om enige echte zwakke punt van een reus, de achterkant van zijn nek te vallen.

Het resultaat is dat je moet wat alleen kan worden omschreven als stoom aangedreven reusachtige spin aanvallen met zwaarden. Hoewel ze niet superhelden, dus als ze dwalen resultaten zijn zowel fatale en zeer rommelig.

Tot nu toe is deze functie versnelt Three Dimensional Maneuver ontsnapte een spel aanpassing voor het Aanval op Titan. Om eerlijk te zijn, dit is omdat het is eigenlijk een moeilijk probleem en de meeste uitgevers deze dagen zijn op hun hoede van af te wijken van het functioneel gestandaardiseerde norm.

Omega Force heeft de slimme ding gedaan hier wel en blijkbaar op basismechanica in diverse prototypes zorgvuldig van tevoren getest en dat blijkt.

De reden waarom ze kregen juiste manier is dat ze verbonden naadloos beide soorten bewegingen met het tandwiel. De eerste is de navigatie van de omgeving, die grijpt je hechten aan nabije objecten en gooi je in de lucht. Met een beetje oefening en een aantal extra stimulans, kun je vliegen rond de omgevingen van het spel heel goed.

Het tweede punt is wanneer je een gigantisch te hangen. U selecteert reus wanneer binnen het bereik, dan dienovereenkomstig hechten een grappling hook. Op dit punt, kunt u beginnen om rond ongeacht de vaste punten die je aan (deze zijn nek, armen en benen) hebben gehecht draaien. Zolang je naar links of rechts te houden, baan je rond je doel, maar als je loslaat, je inzoomen om hem te doden en gebruik je zwaarden. Timing is de sleutel en als er een aardige mate van vaardigheid om in successen komen.

De mogelijkheid om de armen en benen te richten is ook nuttig omdat het kan stoppen ofwel reuzen in te voeren en te proberen om u te eten, of om te voorkomen dat het lopen. Later, een aantal reuzen hebben ook hun afgehakte arm om de nek vrij te geven aan de aanval. Je hebt ook middelen die later kunnen worden verzameld door een aanval op een aantal leden die een geel pictogram te tonen, maar meer van dat.

De fusie van de twee soorten beweging en vloeiende controls maakt deze aanval zeer bevredigend spel op Titan alleen op een mechanische niveau.

Voor gaming fans mecha er zijn, dan zijn er echo’s van From Software spellen eerder Episode Another Century op de PS2 hier. Hoewel de basismechanica anders opgelost, de algemene structuur voelde erg vergelijkbaar met mij.

Missies zelf zijn eigenlijk dichter in toon in Dynasty Warriors games, heb je te maken met een gigantische kaart bevolkt en bescherm uw teamgenoten. verstandig beheren van uw doelstellingen en lokale helpt echt om kaarten efficiënt te identificeren en geeft het spel een klein tactisch voordeel aan.

Het is niet allemaal goed.

Terwijl de Omega Force is erin geslaagd om vooral genageld de game mechanics, de resultaten van een niet-standaard aanpak betekent dat het spel camera kan gaan een beetje gek in gesloten ruimten. Gewoonlijk kan dit worden ondervangen, maar het is daar. Het probleem is dat dit niet zozeer een technisch probleem dat alleen maar meer tijd om te herstellen nodig heeft, maar het resultaat van het ontwerp te benaderen het team nam.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply