No Heroes Allowed No Puzzles Either – PlayStationVita

0

No Heroes Toegestaan: No Ofwel puzzels! is een strategie spel, ontwikkeld en gepubliceerd door SCEI, die in Japan werd uitgebracht in 2013.
De nieuwste versie van “Wat heb ik gedaan om dit, My Lord verdienen? “Eerlijk gezegd, No Heroes toegestaan: Nee Puzzels Laat handhaaft elementen van de vorige games in de serie en wraps ze rond een” Match-3 “puzzle game mechanics in een Free-to-Play het spel. De spelers nemen weer de vorm van gigantische pick ‘God of Destruction “en zijn verantwoordelijk voor de verdediging van de Villan” Badman “held indringers.

Badman verdedigt een meerderheid van de gameplay loop. Heroes regelmatig hun weg naar Badman (aangegeven door een voortgangsbalk aan de rechterkant van het scherm), terwijl de speler 3 of meer tegels zal combineren van monsters om monsters te roepen (en het scheppen van meer krachtige monsters tegels) op het pad van de held en uiteindelijk om te zetten (hopelijk) te overwinnen. Als de speler er niet in slaagt om de held te stoppen, is Badman gevangen en het niveau is mislukt.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply