Frozen Synapse Tactics – PlayStationVita

0

Frozen Synapse is een tactisch combat game simulatie, afwisselend gespeeld door elke speler als asynchroon. Elke speler bestuurt een klein aantal soldaten bewapend met verschillende wapens.

Het doel in de meeste solo missie is om het andere team te elimineren, maar er is ook de bescherming van de gijzelaars en escort missies. Multiplayer spelmodi bevatten deathmatch Last Man Standing, de bescherming van het gebied, en extractie van gijzelaars.

De kaarten worden gegenereerd pseudo-willekeurig verschillende wand- en dakbedekking maken en de uitgangsposities voor de soldaten. Elke beurt, spelers ontvangen een onbeperkte hoeveelheid tijd voor bestellingen tot elke specifieke waypoints soldaat die zal worden uitgevoerd tijdens de resolutie van de ronde, een periode van ongeveer 5 seconden van de simulatie tijd. De speler kan de richting waarin de soldaat is op zoek naar de positie en snelheid van de soldaat, en de standaard actie bij het zien van een vijand te dwingen in hun zinnen gezet. De game bevat ook een centrum voor alle vorige rondes te onderzoeken en simuleren van de verwachte resultaten van huidige, ervan uitgaande dat de vijandelijke troepen te behouden hun huidige strategieën, waardoor de speler om hun acties te verfijnen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply