Terminator Salvation – PC

0

Als je ooit hebt afgevraagd waarom movie tie-in games hebben zo’n slechte reputatie, kan Terminator Salvation een leerzaam voorbeeld te bieden. Hoewel deze third-person shooter is technisch goed, het lijkt volledig te vertrouwen op de veronderstelling dat je zo jazzed te spelen als personages uit de film die je niet zult merken hoe saai en oppervlakkig de actie zal zijn. Het grootste deel van het spel heeft u joggen van schermutseling naar schermutseling, het bestrijden van de dezelfde drie vijanden en met dezelfde kap-en-flank manoeuvre. Dit wordt al snel repetitief, ondanks het feit dat de omgevingen zijn divers en gedetailleerd, en de weinige on-rails sequenties niet om een ​​substantiële opwinding te injecteren in de procedure. De campagne is slechts ongeveer vijf uur lang, er is geen online component, en de optie alleen multiplayer speelt de campagne in split-screen mode. Het is een schaars inspanning, maar het is schaamteloos aangeboden op volledige verkoopprijs. Het volstaat te zeggen, het is niet de moeite waard, en zelfs Terminator fans op zoek naar een futuristische oplossing moet zich voorbereiden op teleurstelling.

Het spel speelt zich twee jaar voor de gebeurtenissen van de film, en hoewel het beschikt over een aantal van de acteurs uit de film, Christian Bale is met name afwezig. Het verhaal vertelt een bijzonder roekeloos missie, en het doet een redelijk goede baan van beeltenis van John Connor op zijn reis van soldaat tot leider van de mensheid. Er zijn een heleboel van de tussenfilmpjes (soms te veel), die helpen geven het spel een filmische gevoel, maar de niet-zo-geweldig karakter modellen en algemene onscherpte te voorkomen dat ze dramatisch gevoel. De doordachte en gedetailleerde omgevingen een betere baan van het instellen van de postapocalyptic podium, de PC sport hogere resoluties dan de console tegenhangers. Helaas, de systeemvereisten zijn relatief hoog, en de video-opties zijn belachelijk beperkt. U kunt uw resolutie, aspect ratio, en de helderheid aanpassen, waardoor spelers hopen op schaalbaarheid in de kou.

Helaas, de actie is niet zo divers als de omgevingen. U besteedt het grootste deel van uw tijd in Terminator Salvation te voet, het verplaatsen van plaats tot plaats en dispatching mechanische bedreigingen langs de weg. Je beweegt op een lichte jog tenzij u schuiven tussen deksel posities met behulp van de slimme radiale beweging menu. Een halve cirkel verschijnt wanneer je in dekking en richt zich in de richting van een andere dekking positie, zodat u een nieuwe plek om te verhuizen naar selecteren. Deze monteur maakt het manoeuvreren over het slagveld glad en eenvoudig, maar het wordt geteisterd door inconsistentie die kunnen achterlaten als u blootgesteld aan vijandelijk vuur of gevangen in een hoek. Uw AI teamgenoot (s) kan je uit een jam door afleiden van de vijand of schieten op zijn zwakke punt, maar ook zij zijn gevoelig voor inconsistentie en zijn niet dol op het gebruik van meer krachtige wapens of explosieven.

downloaden spelletjes torrents

 

Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply