StarCraft II Heart of the Swarm – PC

0

De langverwachte terugkeer van StarCraft is gekletst voor jaren, en nu is het eindelijk officieel – Blizzard officieel aangekondigd op 19 mei 2007, na zijn ongelooflijke titel Starcraft strategie.
Ontworpen om de ultieme competitieve spel in real-time strategie, StarCraft II is voorzien van de terugkeer van de Protoss, Terran en Zerg races, gereviseerd en opnieuw uitgevonden met de benadering van de ondertekening van Blizzard om het spel in evenwicht te brengen. Elk ras zal meer onderscheiden van de andere, met meerdere nieuwe eenheden en nieuwe gameplay, en nieuwe mogelijkheden voor enkele klassieke StarCraft eenheden die zullen verschijnen in het spel. StarCraft II heeft ook een speciale 3D grafische engine met physics realistisch en de mogelijkheid om een ​​aantal grote eenheden, zeer gedetailleerde en massale legers op het scherm tegelijkertijd te maken.
Elk hoofdstuk van Starcraft II richt zich op een bepaalde factie van de Starcraft oorlog. Het verdelen van het spel, zullen de spelers toegang tot meer inhoud van het verhaal, meer personages en meer maatwerk hebben als verkennen beide zijden van het conflict.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply