RUSSIA WORLD CUP 2018 – PC

0

Gesticht in de 12e eeuw, Moskou is de hoofdstad van de Russische Federatie en een van de meest beroemde steden en de meest fascinerende van de wereld. Het is een dynamische metropool van de 21e eeuw met een aantal van de beste winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants en wereldcultuur. Moskou verwelkomt elk jaar meer dan vier miljoen toeristen.

Huis van meer dan 130 nationaliteiten en 12,3 miljoen inwoners, Moskou wordt bediend door drie internationale luchthavens en de tweede drukste metro systeem in de wereld. Als men Moskou niet recent heeft bezocht, is er Moskou bezocht.

De stad is gezegend met prachtige architectuur en culturele bezienswaardigheden net zo beroemd als het Bolshoi Theater, het Kremlin, het Museum voor Schone Kunsten Poesjkin en de Tretyakov Gallery, een paar te noemen. Moskou heeft ook drie locaties van de UNESCO World Heritage, met inbegrip van het Kremlin en het Rode Plein. De kleurrijke St. Basil Kathedraal op het Rode Plein is een symbool van Moskou en Rusland.

De Luzhniki Stadion is gelegen in het centrum van de Olympische badplaats 145 hectare van Moskou, een van de grootste sportcomplexen in de wereld. Luzhniki Stadion zal de belangrijkste plek en het hart van het toernooi de World Cup 2018 FIFA gebruikt voor de openingswedstrijd, de halve finales en de finale. De Luzhniki sportcomplex strekt zich uit langs de rivier de Moskou en is gelegen tegenover het prachtige Vorob’evy Hills natuurpark. De majestueuze observatie gebied van Moscow State University met uitzicht op het stadion.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply