Red Dead Redemption 2 PC Torrent Downloaden

0

Speculatie is schering en inslag in 2014, met veel verwacht een overlijdensbericht Red Redemption 2, maar helaas er gebeurde niets.

Natuurlijk, we gaan ervan uit dat het volgende spel niet daadwerkelijk zal genaamd Red Dead Redemption 2 (want we werden gevolgd door Red Dead Revolver Red Dead Redemption, zal het een variatie op “Dead Red” zijn). Totdat we hebben stevige bevestiging, zullen we vasthouden aan RDR2 momenteel.

Totdat er een officiële aankondiging Red Dead Redemption 2, verzamelen we al het nieuws, geruchten en speculaties op één plek – dus hou deze pagina bladwijzer.

Red Dead Redemption 2 Releasedatum – wanneer is het COMING OUT?
Hoewel er geen officiële woord van Rockstar Games op de datum van de volgende installatie in de Red Dead serie zal gebeuren is geweest, in ieder geval weten we dat het een geval van “wanneer” niet “als.”

In het meest recente rapport van Take-Two winst, het bedrijf onthulde elke lancering bereik voor het komende fiscale jaar, en er was geen titel van Rockstar in de lijst. Dit betekent dat het zal 2017 op zijn vroegst voordat we GTA 6. Rockstar is echter “de toekomstige werkzaamheden op boeiende projecten die binnenkort zal worden onthuld,” Take-Two Strauss Zelnick CEO zei tijdens de belegger oproep (via Videogamer).

Naar aanleiding van deze, de ontwikkelaar bleek dat hij werkte aan “de volgende versie van een beroemde IP” sinds juni 2010. Uiteraard kan dit verwijzen naar een reeks van spel op zich, maar aangezien Red Dead Redemption werd uitgebracht in mei 2010 zou het zinvol zijn voor Rockstar om te beginnen met de ontwikkeling van de volgende wedstrijd net na de release.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply