ReCore – PC

0

Recore is een opkomende videogame action-adventure is ontwikkeld door Armature Studio Concepten en uitgegeven door Microsoft Studios voor Microsoft Windows en Xbox One.
Recore werd voor het eerst onthuld 2015 Electronic Entertainment Expo in Microsoft’s opening persconferentie voor de show. In de eerste trailer van het spel, wordt een jonge vrouw afgebeeld in een uitgestrekte woestijn, vergezeld van een robot hond met een lichtgevende bol in zijn buik. Als het paar een boog te verkennen, worden ze aangevallen door robotachtige vijanden. De vrouw heeft een grijphaak het gebruikt om vijanden van de kernen te verwijderen, waardoor ze te storten, maar wanneer het paar op het punt om te worden overweldigd, het zichzelf vernietigt hond robot om vijandelijke robots te vernietigen, waardoor de kern. De vrouw verzamelt de kernel en is een humanoïde robot in de kluis en steek de kern in het. De robot komt tot leven, en beide lijken elkaar weer herkennen.
Recore is ontworpen door Concept, een ontwikkelstudio die gestart zijn door Keiji Inafune, voormalig Capcom ontwerper verantwoordelijk voor het ontwerp van de karakters van de eerste drie Mega Man en Mega Man X games in samenwerking met Comcept Armature Studio wordt gevormd door ontwerpers die op Metroid Prime 3 werkte: Corruption, Batman: Arkham Origins Blackgate en de Mega Man X-serie spinoff-concept voor de Maverick Hunter. Het stuk is geregisseerd door Mark Pacini, directeur van de Metroid Prime-serie. Aan het einde van de nieuwe trailer, Microsoft onthulde dat het spel wordt vrijgegeven werd gepubliceerd moeten worden in het tweede kwartaal van 2016. Chad Seiter, die over de regelingen werkte voor “Pokemon: Symphonic Evolutions” en “The Legend of Zelda: Symphony of godinnen “, is het componeren van muziek voor het spel 4 januari 2016, Microsoft aangekondigd dat Recore ook zou worden vrijgegeven voor Microsoft Windows, maar ook gesuggereerd dat het spel werd uitgesteld ..

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply