Rayman Legends Definitive Edition – PC

0

Een van de interessante debatten Nintendo Switch is geweest of zij controles zou aanraken in games, en als er een potentieel voor games vooral gebaseerd op aanraking komen naar de tablet-vormige console de toekomst. Eén van de aspecten argument gesuggereerd dat de hoek.
Nou ja, iedereen die met de touch controles worden uitgesloten van games die op hun gemak kunnen worden gebracht, omdat de officiële gegevens van Rayman Legends: Definitive Edition de bedieningselementen van het aanraakscherm in draagbare mode bevestigd, vergelijkbaar met de gebruik van het scherm GamePad Wii U.
De officiële website staat dat je kunt “Schakel het apparaat en het gebruik van het touchscreen om vijanden te nemen, te manipuleren platforms, gesneden touwen om een ​​pad en meer duidelijk”; De gyro controles zullen worden ondersteund. Andere kenmerken van de laatste editie zijn dat tot vier spelers kan springen in multiplayer (die lijkt te suggereren dat het belangrijkste mode zal zijn), terwijl Kung Foot zal worden bijgewerkt met nieuwe functies. Net als in het origineel, zullen er ook regelmatig uitdagingen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply