PROJECT CARS – PC

0

Project CARS is niet voor iedereen. Het is een serieuze race-simulatie, diep en veeleisend voor degenen die graag hun pure autosport. Er zijn geen pop punk soundtrack, of explosieve takedowns of teruggespoeld genereus. Slightly Mad Studios Developer gezocht om de ervaring van sjouwen een echte race-auto rond een lange lijst van enkele van de beroemdste race-circuits in de wereld vast te leggen en is succesvol geweest. Robuust maar bevredigend en wreed maar rechtvaardig, Project CARS is een fantastisch race spel met de potentie om een ​​echte kracht in het genre geworden.

Het is echter voor iedereen – en dat is een belangrijk verschil. Project CARS is waarschijnlijk de meest vriendelijke race-sim die ik ooit heb gespeeld. Zelfs een leek die wil leren kan zich onder te dompelen in Project CARS en in staat zijn om een ​​reeks parameters en opties die massage in een ervaring die hen past, omdat de lijst van dingen om te tweaken is ronduit uitputtend. Er is veel om hier te bewonderen, van de ongelooflijk authentieke behandeling van zijn auto’s en rijk gedetailleerde tracks en krachtig, maar ik ben serieus onder de indruk van wat dit spel is kneedbaar.

Project CARS biedt alle typische krukken om te helpen stabiliteit controle remmen, maar de opties blijven komen. Hou niet van dat plan om de track scherm is op je HUD? Move elders. Speel je met een vliegende toestel en vinden gênant om een ​​wiel op het scherm te zien? U kunt het dashboard wiel te verwijderen. Het is zeer goed doordacht.

Wat ik liever, echter hoe Project CARS stelt ons in staat om de algemene AI moeilijkheidsgraad en de duur van de wedstrijd voor elke sessie te verfijnen. De AI werkt op een nul slider 100, die u de vrijheid om een ​​’sweet spot’ die overeenkomt met uw vermogen te vinden geeft. Zoek jezelf out-kwalificatie van het peloton in een paar seconden? Misschien noemen AI paar inkepingen totdat ze op gelijke voet met jou. Geïnstalleerd op een bevredigend niveau van uitdaging, maar moeten nog wat lopende tijd op een korte baan om realistisch te vechten voor de eerste plaats? Toename van het aantal ronden voor dit evenement. Racers zoals Forza Motorsport serie bieden traditioneel vergelijkbare omvang te verhogen of de algehele uitdaging te verlagen voor de races, maar de uitvoering is hier veel meer elegant en genuanceerd.

Project CARS is op zijn best met de tegenstander auto’s aan elkaar gewaagd, waarbij elke Inhaal is een kleine overwinning, en het kan een beurt (of meer) voor het opzetten van een pass, maar als u liever voelen als een held en blast verleden geen verpakking in twee rondes laatste plaats op de grid, kun je het ook doen. Project CARS u kunt vragen om een ​​van deze extreme en het zal direct verplichten. lage niveau IA tegenstander is nerveus genoeg buiten de startlijn, maar in het algemeen, alle tegenstanders te laten zien een goede kennis van de situatie en zijn satisfyingly agressief zonder totale pestkoppen. Ik merkte dat ik getagged door passerende auto’s af en toe en meestal, tegenstanders lijken vermakelijk slim om race-incidenten te voorkomen. Zodra ik gevochten met een ruk AI piloot die (illegaal) niet zijn verplichte stop te maken tot de laatste ronde van een wedstrijd en won door het passeren van de finish in de pitlane, maar het is ook in het algemeen goed gedragen. De AutoDrive heeft zeker een beetje werk; Zodra ik opgehangen tegen een onzichtbare barrière, terwijl het stoppen van de band in Bathurst, maar als je geen handmatige bediening tijdens de pitstops, kon ik niet te repareren en moest de race verlaten.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply