Pes 2016 – PC

0

PES 2016 zou de beste voetbalspel ooit gemaakt.

Om uit te leggen waarom iets is een uitdaging. De verbeteringen niet gemakkelijk lenen zich soundbites back-of-the-box snappy. Ik kan niet wijzen op een verandering of toevoeging die het verschil maakt. Het is eerder een spel die in tientallen kleine manieren, die allemaal een positief cumulatief effect verfijnd. Dit jaar heeft de PSE schudde de laatste resten van de PS2-tijdperk starheid, het aanbieden van een snellere spel, meer responsief en meer vocht voetbal. Ik ben altijd een beetje terughoudend om directe vergelijkingen te maken aan de FIFA – niet in het minst omdat ik speelde alleen de demo-versie van de EA Sports spel – omdat de handgreep in deze twee heel verschillende manieren. Voor mijn geld, terwijl de FIFA in het bijzonder het uiterlijk van de sport herschept, PES is het spel dat het beste te vangen het gevoel.
Om te beginnen, is er een veel sterker gevoel van lichamelijkheid dit jaar. Het is duidelijk wanneer de spelers verdringt bezit (en inderdaad voor de functie). Voordat het vaak het gevoel dat de resultaten binaire waren, maar het is heel voorspelbaar. Context is alles: als je wint of verliest de bal in een uitdaging is afhankelijk van een aantal factoren, rekening houdend met de bevoegdheid van de acteurs en hun positie ten opzichte van de bal en een ander. Een schone parafernalia mes is bijzonder bevredigend: afhankelijk van dynamische speler, ze behoren tot de meest tastbare uitingen van uw vermogen om het spel en je tegenstander te lezen. Scheidsrechters zijn gelukkig soepeler dan in het echte leven: je kunt vat in een uitdaging om de snelheid, rijden reiniging en win de bal, maar zolang je contact te maken, zal het niet automatisch trek een fout. Ook als u herhaaldelijk X prik bij het uitvoeren met een tegenstander kant om een ​​regel aan te pakken proberen, in plaats van te wachten op het juiste moment om in te grijpen, dan bent u gebonden aan een vrije trap toe te geven.

De aanval spel is veranderd, ook, en het is hier zul je in eerste instantie opgevallen Konami inspanning geïnvesteerd in individualiseren spelers. Iedereen met een laag zwaartepunt – als Alexis Sanchez, Carlos Tevez en Sergio Aguero – is een genot om de controle, omdat deze spelers hebben om het evenwicht uitdagingen springen, soms struikelen wanneer bevestigd, maar altijd op zoek om te verblijven op hun voeten .

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply