Overwatch – PC

0

Wat Blizzard Entertainment steevast aanraken verandert in goud. Met spelers van World of Warcraft, Hearthstone, StarCraft en Diablo onder zijn riem, kan het in Californië gevestigde bedrijf niet alleen bogen op een reeks hits, maar kan ook aanspraak maken op min of meer gemaakt van de e-sports scene bloeiende hebben – StarCraft zonder aftrekbaar zijn, zou er geen League of Legends en DOTA 2 zijn daarom is het geen verrassing dat zijn laatste poging, Overwatch genereert grote hoeveelheden opwinding.

Ik heb onlangs ging zitten met zowel de Xbox en PlayStation One 4 versies van Overwatch Blizzard hoofdkantoor en de eerste indrukken suggereren dat de hype kan worden gerechtvaardigd.

Overwatch is een vertrek voor Blizzard, die nog nooit een first person shooter eerder gepubliceerd, en wiens pas vorig console wedstrijd was Diablo. Het spel zal ook reageren op de traditionele e-sports broederschap via een PC-versie, die verschillen van die van de console gemarkeerd om de unieke eigenschappen te maximaliseren van het spelen met een toetsenbord en muis.

Overwatch is een first-person shooter zes tegen zes gebaseerd ploeg, en het is alleen online – er is geen enkele speler. In theorie is het vergelijkbaar met de wil van Rainbow Six: Siege, Star Wars: Battlefront en zelfs sommige Call of Duty modi. Maar in de praktijk, is het meer denken aan e-sports pijlers zoals Team Fortress 2 en Counter-Strike Global Offensive.

Game directeur Jeffrey Kaplan nam de moeite om het te beschrijven als “gericht”, en het is zeker dat het houden van dingen veel eenvoudiger dan zijn rivalen.

Kaplan ging verder met te zeggen dat “het hart, het hart en de ziel van Overwatch is zijn held,” waarvan er 23 om uit te kiezen. Het principe die een dergelijke reeks tekens is om de diversiteit van de gameplay te ondersteunen: als je watersnip, bouwen torentjes, richten op het helpen teamgenoten of postcode rond sneller dan iedereen omgaan melee schade, is het er is in ieder geval een held voor u. En Blizzard belooft dat na de lancering, nieuwe helden zullen worden regelmatig gepubliceerd.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply