Final Fantasy 14 Stormblood – PC

0

Deze uitbreiding inhoud beschikbaar op Steam kunnen worden opgenomen en voegde eraan toe dat een Square Enix account die het basisspel “FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn” gekocht op Steam.

Als u uw registratie code na aankoop te bekijken, klikt u met de rechter muisknop op “FINAL FANTASY XIV” in uw “Library Steam” en selecteer “Weergave CD Key” op de Steam client. De codes zijn nog steeds toegankelijk vanaf deze locatie zijn als je weer te verwijzen.

De pre-order code (voorvoegsel “Rf 3A”) die als eerste toegang en items in het spel biedt kunnen direct worden uitgewisseld over Mog http://sqex.to/Msp station door het selecteren van “Voer de bonuscode pre- commando (Early Access Code) “optie. De hierboven genoemde game-elementen zal u tekens op uw rekening bij de officiële lancering van Stormblood worden gestuurd. De registratie FINAL FANTASY XIV Stormblood (codes “RE3A” voor de standaard editie en “RG3A” voor editie van de collector’s) kunnen worden uitgewisseld als Mog Station vanaf 20 juni 2017.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply