FIFA 2011 – PC

0

Na een gestage stijging van de kwaliteit in de afgelopen jaren, nog meer welkom nieuwe features en game modes, terwijl het verfijnen van de gameplay van FIFA 10 toegevoegd. Het is een moeilijke daad te volgen voor FIFA 11, maar dankzij meer realistische gameplay, nieuwe game modes, en meer functies, is dit toch de beste en meest uitgebreide FIFA spel. De belangrijkste verbeteringen zijn verfijningen aan de gameplay, in plaats van revolutionaire nieuwe spelmodi zoals we hebben gezien in de voorgaande jaren, maar ze zijn belangrijk genoeg EA Sports ‘nieuwste aanbod de upgrade waard te maken.

De wijzigingen in dit jaar het spel zijn niet allemaal direct zichtbaar, maar ze zijn van harte welkom en maken het spel dieper en realistischer. De grootste verandering is de lichamelijkheid tussen de spelers-of het nu een vleugelspeler bedrijf uit een verdediger, of twee spelers vechtpartijen in het vak, zijn FIFA 11 de spelers voortdurend met elkaar vechten voor de bal. Deze verhoogde tactiliteit heeft een impact op de gameplay, het toevoegen van een nadruk op de speler kracht en snelheid, waardoor speler interactie brutaler, en het produceren van een aantal leuke accenten die toe te voegen aan het realisme. Bijvoorbeeld, als u het uitvoeren van een kraken aan te pakken, de tackler zal sportief tik op de neergehaalde speler op de rug als hij loopt door de bal te vangen. Er is ook veel meer variatie aan de passes en schoten; zie je niet dezelfde schoten herhaaldelijk genomen, terwijl de positionering, footedness, en omgevingsfactoren zoals regen hebben allemaal een reële en aanzienlijke invloed. Scoren is ook moeilijker dan voorheen; betere keepers zijn moeilijker te verslaan dan in FIFA 10, en schoten, in het bijzonder die lobbed over de keeper, zijn moeilijker in het net te krijgen.

Veel meer nadruk ook op individuele spelers en hoe ze binnen het team te bedienen, dankzij de nieuwe Personality Plus functie gezet. Dit is een systeem van attributen die invloed vaardigheden spelers, uit hoe nauwkeurig ze passeren de bal naar hoe snel ze het kunnen beheersen van de lucht. Topflight teams beschikken over spelers met kennis over de hele linie, en om het meeste uit spelers die je moet weten hoe om te spelen om hun individuele sterke punten. Bijvoorbeeld, een speler als Wayne Rooney heeft een inherente vermogen om te scoren van korte afstand, terwijl Steven Gerrard is een veel betere lange afstand shooter. Het systeem werkt goed, en je kunt het verschil tussen de spelers voelt als je ze te controleren op het veld. Deze persoonlijkheid systeem geldt ook voor feesten-kunt u nu houdt u de A-knop om het handelsmerk post-doel dansen van de beroemde spelers te doen, en als je online bent, kunt u ook interactie met de doelpuntenmaker met nieuwe team-based vieringen.

downloaden spelletjes torrents

 

Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply