FIFA 16 – PC

0

Met deze opwinding geschorst notities in de lucht, staat u mij een moment van helderheid. FIFA is een moeilijk spel te herzien. Het is een samenvoeging van de waarde van de kenmerken en functies, die gemodificeerd en aangepast aan verschillende mate in elke iteratie jaren. Iedereen die FIFA of PES, of sport spel zal weten heeft gespeeld, is het onmogelijk om echt te weten hoe je je voelt over dit spel tot je maandenlang hebt gespeeld; Geliefd, gehaat, hield opnieuw en besliste het is, weet je, goed voor een spel dat je gespeeld voor 300 uur.

In deze geest ben ik van plan te beperken van het onderzoek om een ​​blik op twee cruciale dingen die zijn veranderd in FIFA 16, die zijn: de toevoeging van een nieuw ontwerp mode in FIFA Ultimate Team buitengewoon succes; en, nou ja, alles.

We moeten waarschijnlijk beginnen met “alles”, want er is veel om de bal te onderscheppen. Wat ik bedoel met “alles” is het hart van het spel, de manier waarop de FIFA speelt voetbal, heeft voor de eerste keer in een paar jaar, maakte een grote sprong genoeg te voelen als een clean break in plaats van iteratief vernis. neigingen en zwakke punten van vorig jaar – het tempo, over-the-top door kogelvrij, ergerlijke gedrag verdediger – werden zwaar getroffen in de hand, voor zover het spelen van FIFA 16 voelt als het leren een nieuw spel. het is moeilijk, en de eerste paar games zijn een mengeling van frustratie en belofte.

Het verklaarde doel was om de snelheid van de speler te verwijderen als een belangrijke factor in de beslissende wedstrijden, om zin middenveld te maken, en laat verschillende stijlen van spelen, in plaats van FIFA 15 dominant tactiek van hoge ballen op de vleugel waar de snelste man zal passeren achter de verdediging. actuele voetbal sim EA Sports wil spelers te concurreren op voet van gelijkheid. En terwijl, realistisch, we moeten wachten tot de online populatie heeft stress testen van het nieuwe systeem voor miljoenen uren en keerde terug voordat we echt zullen weten is hoe de veranderingen nu het gevoel .

De verdediging is makkelijker. Of op zijn minst, supporters zijn nu beter toegerust om de bal te veroveren en te concurreren tegen de aanvallende spelers. gleed tackles hebben een aantal van de oude macht herwonnen; spelers echt weer glijden, waardoor het mogelijk is om de bal te winnen uit de onverwachte afstand. goed getimed toe-pokes, ondertussen, kan geruststellend breken van het spel, terwijl de wanhopige momenten geven spelers meer mogelijkheden spelers opzettelijk fout vlak voordat ze breken in de ruimte (die meestal ernstig gestraft, maar zo veel plezier). Ik werd gevangen door de verdedigers toen ik dacht dat ik was buiten bereik, ik de bal won met kraken tackles te blokkeren op vleugelverdediger, en ik gebruikte de dia om de lopers te kanaliseren door het blokkeren van hun pad . Deze nieuwe, sterkere tackles dia’s, flexibeler is een succes.

Andere opvallende toevoegingen aan de verdediging bestaat uit een schijnbeweging aanval voor de tegenstanders tegen tricksy-hondengevechten tijdens één-op-één gevechten. Niet langer doet de krab-protection-ball aanbod werpt een ondoordringbare defensie; is het makkelijker te glijden rond spelers in het bezit van de bal en krijgen dan een voet aan. Misschien wel het belangrijkste van alles, de verdediger AI is verfijnd om meer onderscheppingen en track lopers met grotere woede.

Deze punten zijn degenen die echt bijdragen aan de meest voor de hand liggende verandering in FIFA 16; dat de middenvelder is nu een slagveld. Werk de bal in het midden van het park voelt attritional en modderig, vol lichamelijkheid en wrijving. Meer dan ooit is het een spel van inches en steals, met voorstanders zichzelf te duwen in de richting van de bal zo veel mogelijk te drukken en de lendenen en bereiken de voeten. Er kunnen onsamenhangend zijn, met miscontrols en slippers omverwerping messily rond voor een paar seconden in een tijd, maar het voelt als een organische aard van de aandoening, een stoornis van het voetbal.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply