Farming Simulator 17 – PC

0

Kruip in de huid van een moderne boer Farming Simulator 17! Ontdek de mogelijkheden van de landbouw in een nieuwe Noord-Amerikaanse omgeving. Bestuur meer dan 250 voertuigen en landbouwmachines meer dan 75 fabrikanten, met inbegrip van nieuwe merken zoals Challenger, Fendt, Massey Ferguson en Valtra.

Ontdek de mogelijkheden van de landbouw honderden hectare grond, waaronder een nieuwe gedetailleerde North American-omgeving. Rijden over 250 authentieke boerderij voertuigen en meer dan 75 fabrikanten van apparatuur, met inbegrip van nieuwe merken zoals Challenger, Fendt, Massey Ferguson en Valtra.

Oogst vele soorten culturen, waaronder voor het eerst zonnebloemen en sojabonen. Verzorg je vee – koeien, schapen, kippen en varkens nu – deel te nemen in de bosbouw en verkopen van uw producten aan uw bedrijf te ontwikkelen! Vervoeren uw goederen met vrachtwagens en trailers, of de belasting en de aandrijving naar uw bestemming te bereiken.

Farming Simulator 17 biedt vele activiteiten online: spelen in de coöperatieve multiplayer maximaal 16 spelers en download mods gemaakt door enthousiaste community voor onbeperkt inhoud en ervaring in ontwikkeling Simulator landbouw 17.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply