Far Cry 2 – PC

0

In de chaotische wereld Far Cry 2’s van huurlingen, wapensmokkelaars en gewapende milities, vind je jezelf gedropt in een duizelingwekkende web van schaduwrijke klanten en flinterdun allianties.

Allerlei namen en gezichten worden geïntroduceerd in de loop van het verhaal, maar de echte ster is niet iedereen zwaaiend met een gesmokkelde wapen op zoek bloeddiamanten; het is het ontmoedigend en ontzagwekkende 50 vierkante kilometer van de Afrikaanse landschap die deel uitmaken van de open wereld-instelling van de game.

Naast het verstrekken van de mogelijkheid om te genieten van een prachtige zonsondergang, free-roaming terrein Far Cry 2’s briljant harmonieert met de first-person gevechten. Het afwisselende landschap en de talloze omgevingsfactoren werken samen met een breed assortiment van wapens om u een enorme vrijheid om elke missie te benaderen geven. Gecombineerd met stevige multiplayer, pure breedte Far Cry 2’s van de actie biedt u volop reden om verloren te blijven in de Afrikaanse wildernis ondanks een underwhelming plot en af ​​en toe een gevoel van verveling in het navigeren van de ene naar de andere locatie op de gigantische kaart.

downloaden spelletjes torrents

 

Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply