Crysis 2 – PC

0

Of speelde in 3D of standaard 2D, Crysis 2 druppels spelers in een verwoeste New York in het midden van een aanval door een angstaanjagende uitheemse soorten. De buitenaardse vijanden zijn gewapend met dodelijke wapens en uitzonderlijke zintuiglijke vermogens die vaardigheid spelers te testen en duw ze tot het uiterste. Deze angstaanjagende indringers steel de straten van New York, het verlaten van de straten in de chaos en de skyline in vlammende ondergang.

Omgeven door katastrofisch vernietiging, spelers rust de bovenmenselijke capaciteiten van de Nanosuit om het level playing field, steeds het ultieme wapen op een missie om New York te redden.

Het spel maakt veel gebruik van het toetsenbord lay-out, met de hand liggende W, A, S, D-toetsen voor beweging, maar met behulp van Q en E-toetsen om snel te activeren Stealth en Armour modi. Het wapen selectie systeem is enigszins onsamenhangend, met geen mogelijkheid om verschillende wapens toe te wijzen aan verschillende cijfertoetsen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van het muiswiel om door je wapens, die kostbare tijd verspillen.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply