Crackdown – PC

0

Terwijl de actie Crackdown deur, helaas het verhaal niet kon een takkenbos te dragen. De tekens die u kiest om te beginnen met zijn volledig uitwisselbaar, wat duidelijk bewijst het einde, en de afwezigheid van een herkenbare centrale personage laat een leegte. Het verhaal werkt alleen maar om het breder gat te openen. Het bestaat alleen in de meest elementaire vorm, samenvoegen actie tot een samenhangend geheel. Laten we gewoon zeggen dat je niet zou dit spel kopen voor het spannende verhaal en boeiende personages. U koopt een blinde slaaf kwijlen in orb collectie geworden. En zijn erg blij om dat te doen.

Crackdown begint spelers van de naaf Agency, een klein eiland tussen de andere drie, met nul vermogen en een eenvoudige keuze van een van de drie auto’s, spier auto, een SUV en een vrachtwagen cabine. Zoals u zich wenden, dus ga de voertuigen die om te zetten in meer krachtige versies. Het doel is om de vijand bendes en de regerende bazen te heffen om de orde te herstellen in Pacific City, en je hoeft zwaaiend met twee standaard kwestie wapens en een soort granaat en het verzamelen van vijandelijke wapens op tijdens de campagne. Wapens kunnen worden gevraagd om punten te produceren, leer je als je vooruitgang. Eenmaal daar opgeslagen, kunnen worden teruggewonnen volledig opgeladen. Het spel biedt ook drie moeilijkheidsgraden, hard, meedogenloos en psychotische. Het is de moeite waard om te beginnen en eindigen eerste spel hard, wat overeenkomt met gemiddeld of normaal. Om het spel volledig te veranderen, ga dan naar Psychotic, die ongelooflijk moeilijk wordt voor een goede manier en zeer moeilijk.

Crackdown vlees en aardappelen bestaat uit de klok en campagne-modus, waarbij de laatste ontgrendeld mini-games uit de campagne. Het is vooral een single-player ervaring, maar Realtime Worlds hoorde de grote roep van Xbox fans en geïmplementeerd coöperatief te spelen online voor jezelf en een ander gelijktijdig ofwel te spelen op Xbox Live of System Link. Helaas is er geen lokale split-screen of spelen. Betekent, als er slechts één exemplaar van het spel en een vriend komt spelen, geen geluk. Het is een schande, en er is geen multiplayer-modus.

Maar het spel coöperatief is een explosie. Spelers kunnen in en uit het spel met een vriend te springen op elk moment zonder beperkingen, en indien gewenst, kunnen spelers het hele spel samen te voltooien (het verzamelen van bijzondere prestatie). De wereld is geopend voor beide spelers. Elke speler kan onafhankelijk van elkaar spelen of te sluiten als een paar. De strijd tegen een ander kwaad is leuk, net als boodschappen doen te voet en auto. Maar het is de mogelijkheid om gewoon te spreken door te spelen door middel van de campagne is echt de hoogste kwaliteit van alles. In een meesterlijke aanraking, kunnen spelers orbs in het spel de andere onafhankelijk van de andere, wat betekent dat er nooit een competitie voor orbs te verzamelen. Met behulp van Xbox Live, kunnen spelers ook controleren rankings voor mini-races en tijdritten.

Microsoft gaf ons herzienbare discs speelden we onze eigen Xbox 360s detail. Wanneer u de co-op gaming systeem verbinding te ervaren, was er weinig vertraging en slechts af en toe een probleempje, maar niets geschreven home over. Speel op Xbox Live, maar ondervonden we massale verschuiving om de twee minuten. Microsoft heeft ons verzekerd dat het probleem van de vertraging al geïdentificeerd en recht uit het spel, zal een automatische update direct het probleem op te lossen. Dus vandaag, acht dagen vóór de datum van verzending, we kunnen niet bepalen of deze vertraging correct werd behandeld. Het enige wat we weten is dat de Xbox Live, we speelden was leuk, maar leed zwaar weer laat en traag. Wij verwachten dat de automatische update.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply