Crackdown 3 – PC

0

Crackdown 3 is een third person shooter video game komt stijl zandbak voor Microsoft Windows en Xbox One ontwikkeld door de Britse ontwikkelaar reagens Games, een studio onder leiding van voormalig Realtime Worlds hoofd en bedenker van de David Jones-serie, en gepubliceerd door Microsoft Studios. Voortzetting van de serie van 6 jaar na de 2010 video game-uitgang Xbox 360 Crackdown 2, het spel is gericht op de vernietiging van grote Microsoft Azure macht massale schaal die het mogelijk maakt alles in het spel te worden vernietigd.
met behoud van een groot deel van de lade leden om zand spelen, zal Crackdown 3 beschikken vernietigbare omgevingen die kan worden geactiveerd door de spelers.

Het spel werd aangekondigd op de Microsoft persconferentie op de Electronic Entertainment Expo 2014 in juni 2014 als een exclusieve Xbox One. Terwijl het spel was nog in een vroeg stadium op het moment van de onthulling, Phil Spencer van Microsoft zei dat de titel tot stand gekomen gesprekken met Dave Jones, die, na het verlaten van Realtime Worlds, trad Cloudgine, een softwarebedrijf dat ontwikkelt technologie die het mogelijk maakt game-ontwikkelaars om te profiteren van cloud-mogelijkheden. Cloudgine werd gekletst om een ​​belangrijk onderdeel van de software Xbox One zijn, met hun software die wordt gebruikt in een demonstratie van de technologie op de conferentie van een Microsoft-ontwikkelaar in april 2014, die het gebruik van cloud computer demonstreert om de fysieke modellering en het teruggeven in een volledig verwoestbare stedelijke omgeving te versnellen. Spencer onthulde dat de wereld demonstratie was het begin van de laatste titel Crackdown, met de mogelijkheid om te vernietigen een deel van de stad moet naar de finale plaatsvinden. Volgens Spencer, Cloudgine helpen ontwikkelen de basis motor, terwijl reagens Games, een studio gelegen in de buurt van Cloudgine, zal de actieve gameplay en kunst voor het spel te ontwikkelen. Microsoft Studios creative director Ken Lobb zei dat het spel zal worden genoemd in plaats van Crackdown Crackdown 3, wat aangeeft dat het spel speelt zich af in de toekomst van de eerste game, maar een alternatieve chronologie van wat Crackdown 2 verstrekt.

Het spel werd officieel onthuld dat Crackdown 3 tijdens Gamescom 2015 Microsoft persconferentie, 4 augustus 2015. De focus op de cloud aangedreven real-time verwoesting werd er gedemonstreerd, en Jones zei dat de technologie cloud computing Microsoft biedt 20x meer vermogen dan de game op een console Xbox één. Vanwege de afhankelijkheid van het spel voor Windows Azure om de motor van de vernietiging, zal grootschalige vernietiging alleen beschikbaar in de online multiplayer-modes van het spel, terwijl de campaign mode, ongeacht het aantal spelers, zal alleen toegang tot beperkte mate van vernietiging.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply