Banished – PC

0

De speler begeleidt inwoners van een afgelegen gemeenschap van verschoppelingen te groeien en een schikking via een commando-economie te handhaven. Het spel richt zich op de stad van de speler als een geheel, met de burgers van de stad als een bron worden beheerd. De speler moet de burgers om verschillende banen toegewezen, zoals een bouwer of visser. De burgers dan is de taak uit te voeren zonder specifieke richting van de speler. Burgers hebben behoeften die om hen gelukkig en gezond te houden, zoals het waarborgen van voldoende voedsel beschikbaar is, of dat ze een huis moet worden voldaan. Extra burgers komen uit twee bronnen, de geboorte van de kinderen en de komst van nomaden, zwervende groepen burgers die willen naar de stad van de speler aan te sluiten. Burgers leeftijd en uiteindelijk sterven.

De speler moet de bouw van verschillende structuren, om de burgers, zoals huizen, smid winkels, ziekenhuizen, bedrijven en scholen te ondersteunen orde, en tegelijkertijd voldoende middelen worden geproduceerd te houden de burgers gevuld. De speler moet het gebruik van middelen tegen de groei van de stad in evenwicht te brengen.

De ontwikkelaar stelt dat “de inwoners van Banished zijn uw primaire bron. Ze worden geboren, ouder worden, het werk, hebben kinderen van hun eigen en uiteindelijk sterven. Houden ze gezond, gelukkig en goed gevoed zijn essentieel voor het maken van je stad groeien als je te maken hebben met meedogenloze weersomstandigheden, branden, depressie, honger, een vergrijzende bevolking en meer.

downloaden spelletjes torrents

 

Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply