Assassin’s Creed 3 – PC

0

Ontworpen vanaf de grond tot meer dan twee jaar, Assassin’s Creed III neemt een van gaming’s meest geliefde franchises naar nieuwe hoogten.

Het is het jaar 1775. De Amerikaanse kolonies op het punt om in opstand te komen. Je bent Connor, een moordenaar die gezworen heeft de vrijheid veilig te stellen voor zijn volk en zijn land. Om dit te doen, zul je je vijanden te jagen over een verbluffend groot, open en realistische wereld. U zult uw dodelijke vaardigheden ontketenen in een hevige zoektocht die u zal nemen van chaotische straten van de stad om met bloed doordrenkte slagvelden in de vijandige Amerikaanse wildernis en daarbuiten. Je ontmoet legendarische helden uit de Amerikaanse geschiedenis, en samen zult u samenspannen om die vrijheid zelf bedreigen vernietigen.

Of u nu uw roofzuchtige instincten te gebruiken om in stilte te doden, of uw angstaanjagende arsenaal om openlijk te doden, één ding is duidelijk: de wereld die de Assassins leven is veel meer dodelijke geworden. En dus heb je.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply