Age of Wonders III – PC

0

Age of Wonders III moedigt dergelijke opkomst, de speler-centric verhaal. Hoe meer ik speel, hoe meer ik besef dat de kracht komt van de unieke mix van RPG en turn-based strategie. Hij vertrouwt erop dat u om uw eigen rijke ervaringen van de rol te creëren en laat u het verhaal te controleren door het rijk en het opbouwen van een robuust tactisch gevechtssysteem. Het resultaat is een dynamisch spel speciaal is genadeloos vermakelijk. Leeftijd van de laatste uitbreiding vraagt ​​zich af III versterkt een reeds grote kern met meer races te spelen, een betere strategie op grote schaal en een uitstekend systeem van moraliteit.

Degenen die bekend zijn met de Age of Wonders serie, in het bijzonder de derde tranche, onmiddellijk herkennen tactisch / strategische dualiteit rijden elke sessie. U wilt stuiteren tussen macro- en micro-management, het regelen van zowel de richting en de structuur van uw beschaving, en de uitkomst van de individuele gevechten. Echter, deze twee-traps systeem moeilijk te verwijderen is al goed te spelen, en het was een van de zwakste punten van de leeftijd van Wonders. Terwijl de bestrijding van tactiek had veel variatie en opties beschikbaar maken spannend en spannende wedstrijden, grootschalige planning miste diepte, wat resulteert in een saaie helft. Eternal Lords brengt eindelijk genoeg nieuwe functies om het spel uit te breiden en hebben betrekking op bijna alle zwakke punten van de basis te spelen.

Om te beginnen, zijn twee nieuwe rassen (de Frostlings en Tigrans) toegevoegd aan de basis Dwergen en Elven. Zowel visuele flair en de uniciteit van hun eigen land. Frostlings, bijvoorbeeld, zijn een aanvallende race met bonussen voor magie ijs. Ze leven in koude gebieden en kunnen profiteren van vaak onvruchtbaar land om invallen te lanceren op de meer gematigde gewassen. Tigrans zijn hun natuurlijke blad. Op basis van de mythologie van de oude Egyptische cultuur, ze zijn een snelle, woestijn woning klasse katachtigen. Ze houden van de zon en verafgoden de dualiteit van de natuur. Namelijk, Tigrans gespecialiseerd in necromantie, en ze houden van de doden en de levenden. Dit maakt Tigrans Een perfecte combinatie voor een nieuwe klasse Necromancer Eternal Lords.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply