Tank Troopers – Wii

0

Tank Troopers is in de meeste gevallen, alles wat je wilt in een downloadbare titel. Dit activeert u in actie, snel introduceren via haar eenvoudige mechanica-gebaseerde tanks, dwingt u om uw inspanningen te testen in steeds moeilijker uitdagingen die meer dan een paar minuten duren om te overwinnen. Maar voor meer social gaming sessies, het spel bevat ook multiplayer modes sport die toegankelijk is voor zowel nieuwkomers en strategie gamers zijn, zelfs als een uitdaging is om mensen om het spel te brengen.

Het goede nieuws is dat, hoewel Tank Troopers niet online games hebben, heeft het terrein en zeer onderhoudend leuke multiplayer-modes. Met alle missies te beheersen, Tanks en Troopers te verzamelen, en een goede selectie van modes om te spelen met vrienden, Tank Troopers is een geweldig spel vol content die een geweldige aanvulling op uw 3DS bibliotheek zou zijn.

Er is een zeer specifieke persoon die ik aanbevelen aan Tank Troopers spelen. Als u een 3DS, en je hebt vijf vrienden in de buurt die ook een 3DS, en jullie zijn allemaal geïnteresseerd in het spelen Tank Troopers, ga je gang en het kopen omdat je de enige type speler met de maximale fun. Voor iedereen, het is een gemakkelijke pass.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply