Runbow Pocket – Wii

0

Maakt u zich zorgen over de veranderingen in de dynamiek van het sociale leven te Runbow 3DS te brengen? Afhankelijk van de omstandigheden op de Wii U, zijn twee spelers met elkaar verbonden door de controleurs bij het spelen van dit spel waar het is heel gemakkelijk om bedelaars te krijgen, het creëren van allerlei interessante sociale situaties die afwezig zijn als alle zou zijn de wereld heeft behoefte aan hun eigen eenheid console.
Nou, de manier waarop we kijken, Runbow Pocket zal een andere ervaring Runbow en zal worden getest door een andere gebruiker Runbow.
Terwijl de multiplayer beschikt Runbow zijn natuurlijk een belangrijke attractie voor mensen, het antwoord op spel laat zien dat de meeste spelers het grootste deel van hun tijd om de unieke spel story mode onder de knie en proberen om hoge scores te krijgen van Bowhemoth. Lokale multiplayer en online is geweldig, maar het kan niet wachten in vergelijking met het origineel. We hopen dat dit zal u helpen bij uw onderzoek. Klanten die dit product kochten, kochten ook Satura’s Space Adventure DLC.
Mensen werd verliefd op de personages (vooral Satura) en collectibles in de galerie en prestaties, en we denken dat het is geweldig.
Dus om Runbow Pocket, erkennen we dat A) mensen echt dingen voor Speler B te graven) draagbare apparaten worden vaak gebruikt in isolatie, in een bus of een vliegtuig – niet vieren. Dus we willen deze spelers met dit spel verwelkomen. Zo veranderen we een aantal van de game prestaties om meer single player game te vangen en gebruik StreetPass om je voortgang in het spel uniek te markeren, boog uw tijd en uw nummer, etc. Als je het spel kiest in de detailhandel, wordt geleverd met alle DLC waaronder Satura’s Space Adventure en een aantal andere goodies ook.
Dus om je vraag te beantwoorden, zijn we niet echt zorgen over de verandering in de sociale dynamiek en zijn van mening dat degenen die echt willen een feestje zullen profiteren van de Wii U-versie terwijl degenen die meer willen avontuurervaring geeft de voorkeur aan Solo kon opwegen tegen Runbow Pocket!

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply